Лавров сравни политиката на Съединените щати спрямо Русия с действията на Наполеон

...
Лавров сравни политиката на Съединените щати спрямо Русия с действията на Наполеон
Коментари Харесай

Русия обвини САЩ в глобална хибридна война frognews.bg

Лавров съпостави политиката на Съединените щати спрямо Русия с дейностите на Наполеон против Руската империя и на Хитлер против Съветския съюз. Според него основната задача остава непроменена и тя е следната: " Задачата за дефинитивно решение на съветския въпрос. Така, както Хитлер е желал да реши дефинитивно еврейския въпрос, сега, ако прочетете какво споделят западните политици, освен от Прибалтика и Полша, само че и доста по-вменяеми, те еднозначно споделят, че Русия би трябвало да претърпи стратегическо проваляне ". 

По мотив на перспективите за възможни мирни договаряния Лавров сподели, че с Украйна те са невъзможни, а от Запада не са постъпвали никакви съществени оферти:
" Всъщност Западът взема решение вместо Украйна. Те не разрешиха на Зеленски да се контракти с Русия в края на март предходната година, когато споразумението беше готово ", сподели съветският посланик номер едно.

 

Според Сергей Лавров Европейският съюз е изгубил своята автономия, а доказателство за това е подписаната на 10-ти януари взаимна декларация с НАТО. 
" Съвместната декларация слага европейците в подчинено състояние по отношение на Северноатлантическия алианс. Всъщност ги задължава да подсигуряват обслужването на американските интереси при геополитическото възпиране на Русия и Китай ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР